Receptárium Televízie SENZI by VIPmedia
Suroviny a ingrediencie:

Kuracie prsia
Zemiakový škrob
Červená paprika
Zelená paprika
Cibuľa
Cesnak
Šampiňóny
Ryža
ustricová omáčka, med, chilli papričky, soľ, olej, cherry paradajky, petržlen


Príprava a postup:

Kuracie prsia nakrájame na plátky, obalíme v zemiakovom škrobe a necháme odpočinúť.
Nakrájame si červenú a zelenú paprika, cibuľu, cesnak, šampiňóny a všetko zľahka orestujeme vo väčšom hrnci.
V menšom hrnci zase rozpálime olej a necháme opekať kuracie prsia. Opekáme pozvoľna – neprepalujeme. Necháme ich opekať len chvíľku a napokon ich necháme len “dôjsť” asi 2 minúty. Kuracie prsia napokon pridáme do zeleninovej zmesi vo väčšom hrnci. Pridáme chilli paprika a dosolíme. Do zmesi pridáme ustricovú omáčku a med. Ak je potrebné, dosolíme. Zmes krátko povaríme a necháme 1-2 minúty odpočinúť. Ryžu varíme samostatne.
Na panvičke si jemne prehrejeme cherry paradajky na oleji.
Všetko servírujeme na teplý tanier a dozdobíme petržlenovou vňaťou.


Dobrú chuť!

Pozrieť si iné recepty z obrazovky

RECEPTÁRIUM
opäť v televízii:

  • NEDEĽA 11:00
  • UTOROK 11:00 a 16:00
  • ŠTVRTOK 11:00 a 16:00
  • Pustite si pesničky pre dobrú náladu